SPLETNA PRODAJA SLIK

DOBRODELNA PRODAJA LIKOVNIH UMETNIN, FOTOGRAFIJ IN SKULPTUR

Katalog umetniških del Datoteka

 

KONTAKT

Osnovna šola dr. Ljudevita Pivka
Raičeva 2, 2250 Ptuj

tel: +386 (0) 2 771 07 80
fax:+386 (0) 2 771 07 85

e-naslov: os.l-pivka@guest.arnes.si

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
 
 
 

OBVESTILA


SPOŠTOVANI OBISKOVALCI NAŠE SPLETNE STRANI

Na šoli se trudimo na različne načine zbrati določena sredstva, da lahko omogočimo  našim učencem čim več dodatnih dejavnosti in aktivnosti v okviru rednega vzgojno izobraževalnega procesa. S pomočjo staršev smo zbrali izredno cenjena likovna dela, ki vam jim predstavljamo pod zavihkom »SPLETNA PRODAJA SLIK«.

Vabimo Vas,  da si likovna dela ogledate. Mogoče pa katera likovna umetnina čaka ravno na vas, da vam polepša vaš bivalni prostor. Sredstva bodo namenjena izključno za delovanje šolskega sklada OŠ dr. Ljudevita Pivka Ptuj.

S spoštovanjem,

mag. Lidija Hameršak Marin, ravnateljica OŠ dr. Ljudevita Pivka Ptuj

 

Dogodki

HRANA NI ZA TJAVENDAN

Za več fotografij klikni na: https://www.dropbox.com/sh/tmqfssghf5nae9j/AAA0ricOaGq_amU7IKmD9gLpa?dl=0


ZDRAV SLOVENSKI ZAJTRK

Vseslovenski projekt Tradicionalni slovenski zajtrk izvajamo z namenom, da bi izboljšali zavedanje o namenu in razlogih za lokalno samooskrbo, domačo pridelavo in predelavo. Tako smo tudi letos pri lokalnih pridelovalcih naročili kruh, mleko, maslo, med in jabolka in okusen zdrav zajtrk slastno pojedli. Letos se nam je pri tradicionalnem slovenskem zajtrku pridružil župan MO Ptuj g. Miran Senčar, ki se je prijazno odzval našemu povabilu. V prijetnem vzdušju je pozajtrkoval z učenci in učitelji, za mizo v jedilnici pa je z ravnateljico stekla tudi beseda o novogradnji in selitvi, ki jo že vsi nestrpno pričakujemo.

Borislava Munda


NA KMETIJI JE LEPO ...


V okviru projekta Spodbudno učno okolje so učenci nižjega izobrazbenega standarda obiskali posestvo Marsilea in preživeli nekaj nepozabnih uric ob konjih. Najprej so spoznali konje, njihov značaj in obnašanje ob konju. Učenci so čistili konje in jih jahali. So se pa z velikim zanimanjem in vnemo lotili tudi hlevskih opravil. Iz posestva so vsi odšli nasmejani in polni lepih vtisov.

Tamara Tomašič

 

 
 

E-REDOVALNICA

LoPolis

 
november 2015
P T S Č P S N
« jul    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30