SPLETNA PRODAJA SLIK

DOBRODELNA PRODAJA LIKOVNIH UMETNIN, FOTOGRAFIJ IN SKULPTUR

Katalog umetniških del Datoteka

 

KONTAKT

Osnovna šola dr. Ljudevita Pivka
Raičeva 2, 2250 Ptuj

tel: +386 (0) 2 771 07 80
fax:+386 (0) 2 771 07 85

e-naslov: os.l-pivka@guest.arnes.si

 

KOLEDAR DOGODKOV

 
 
 
 

OBVESTILA

UČENCI IN UČENKE OŠ dr. Ljudevita Pivka Ptuj

Šolsko leto se je uspešno zaključilo. Bogatejši za nova znanja in spretnosti stopate naprej v življenje. Želimo vam prijetne in sproščene počitnice, veliko igre, zabave, smeha  in poletnih aktivnosti v krogu najdražjih.

Vsi skupaj se spet srečamo v šoli 1. septembra 2015 ob 8. uri v telovadnici naše šole.

Verjamemo, da se bomo srečali polni elana, energije in volje do novega šolskega leta, novega začetka, novih izzivov in uspehov, ko bomo skupaj stopili dalje in staršem ter prijateljem naše šole ponovno pokazali, kaj vse zmoremo in znamo.

Srečno, sproščeno, polno novih doživetij vam želimo vsi na šoli.

Ravnateljica OŠ dr. Ljudevita Pivka: mag. Lidija Hameršak Marin


Šolske potrebščine

Seznam šolskih potrebščin za šolsko leto 2015/2016


SPOŠTOVANI OBISKOVALCI NAŠE SPLETNE STRANI

Na šoli se trudimo na različne načine zbrati določena sredstva, da lahko omogočimo  našim učencem čim več dodatnih dejavnosti in aktivnosti v okviru rednega vzgojno izobraževalnega procesa. S pomočjo staršev smo zbrali izredno cenjena likovna dela, ki vam jim predstavljamo pod zavihkom »SPLETNA PRODAJA SLIK«.

Vabimo Vas,  da si likovna dela ogledate. Mogoče pa katera likovna umetnina čaka ravno na vas, da vam polepša vaš bivalni prostor. Sredstva bodo namenjena izključno za delovanje šolskega sklada OŠ dr. Ljudevita Pivka Ptuj.

S spoštovanjem

mag. Lidija Hameršak Marin, ravnateljica OŠ dr. Ljudevita Pivka Ptuj


E-RAČUNI

Splošni pogoji za poslovanje z E-RAČUNOM

 

Dogodki

DAN DRŽAVNOSTI


ZAKLJUČNI PIKNIK

Dne 22. junija 2015 smo imeli ob koncu šolskega leta zaključni piknik učencev in učiteljev s starši in nastopajočimi gosti. Ravnateljica mag. Lidija Hameršak Marin je najprej pozdravila zbrane. Nato smo se odpravili v razrede, kjer so razredniki podelili spričevala, priznanja in pohvale. Sledil je program, na katerem so nastopili šolski pevski zbor, glasbena skupina Orffobongoband, plesna skupina OŠ Lovrenc na Dravskem polju. Razglašena sta bila najboljša športnika šole, Andrej Gjorek (PPVI 5/6) in Sandra Ciglar (8. r). Dvanajst Zlatih bralcev je prejelo knjižne nagrade v okviru projekta, ki ga vsako leto organizira Bralna značka Slovenije – ZPMS v sodelovanju z osnovnimi šolami. Knjižni nagradi sta dobila tudi najboljši bralec in najboljša bralka, ki sta v letošnjem šolskem letu Igor Arklinič in Katarina Križanec (oba 3. r). Ob okusno pripravljeni hrani smo nadaljevali z veselim druženjem in s piknikom sklenili letošnje šolsko leto.

Silvester Vogrinec


ZAKLJUČNA EKSKURZIJA

 

 
 

E-REDOVALNICA

LoPolis

 
avgust 2015
P T S Č P S N
« jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31