Samo še nekaj dni nas loči od tisočerih novoletnih zaobljub in prisrčnih želja, ki bi jih radi uresničili v letu 2012. Naj bodo prav ti praznični dnevi čas za razmislek, kaj nam je staro leto prineslo. Bilo je polno dobrega, pa tudi manj dobrega, dogodkov, ki so nam polepšali in včasih zagrenili kakšen dan. Nič hudega, če se ni vse izteklo po načrtih. Nikoli se ne. Pa kljub temu misleci pravijo, da je vse točno tako, kot mora biti. Ne pozabite na to! Pomen sosledja dogodkov nam morda ni vedno viden na prvi pogled. Z odprtim umom in pozitivnim odnosom pa lahko čez čas vendarle razumemo in rečemo: “Da, vse je v redu.”

Malo je praznikov, ki ti sežejo do srca in duše, ki jih zaznamuje nek notranji nemir, pričakovanje nečesa lepega, pravljičnega. Praznikov, ko postanemo zopet ljudje, ko si podamo roke, voščimo vse najlepše, želimo sreče, zdravja in družinske topline.

V dnevih, ko se poslavljamo od starega in s pričakovanjem zremo v novo, se tudi jaz pridružujem dobrim željam. Naj vse ovire postanejo premostljive, vse, kar je bilo predaleč, dosegljivo, vse, kar je bilo nemogoče, možno, vse, česar še nismo imeli, pa naj ostane v duhu upanja, vztrajnosti in poguma.

Naj se v Vaša jadra v prihodnjem letu upre dober in prijazen veter in skupaj plovimo novim uresničitvam naših sanj naproti.

Prihodnost je ponujena razprta dlan.

Za dotik – umik – dajanje – pričakovanje…

–          Ali le za sanje… 

Srečno 2012! 

 

 

 

V naslednjem tednu v šoli zaključujemo uspešno koledarsko leto 2011 in le počitnice in prazniki nas ločijo od novega leta 2012.

V četrtek, 22. 12. 2011, bo ob 16.00 za naše učence in njihove starše/rejnike ter druge povabljene prireditev ob zaključku leta v telovadnici šole.

Veseli bomo, če se boste prireditve udeležili.

Obvestilo božično-novoletne prireditve

 

 

Tega dne je pouk po urniku, po pouku gredo učenci iz dijaškega doma ter tisti, ki želijo, domov in se vrnejo v šolo s starši ob 15.45.

 

Šolski prevoz pelje iz šole domov le okrog 17.30 (po prireditvi). Starši vpišite, ali vaš otrok __________________________  potrebuje šolski prevoz domov po končani prireditvi ob 17.30:    DA             NE

 

Podpis staršev: __________________________________

 

Učenci, ki bodo ostali v šoli, bodo v šoli dobili dodatno malico.

Zadnji šolski dan v letu 2011, v petek, 23. decembra, bomo prav tako preživeli praznično, si zaželeli uspešno in prijetno v novem letu 2012 in se ob 10. uri poslovili. Ob tej uri bodo odpeljali tudi šolski prevozi.

Počitnice z božično-novoletnimi prazniki bodo trajale do 2. januarja, tako da se bomo spet videli v šoli v naslednjem letu, v torek, 3. januarja 2012.

Obveščamo Vas, da bodo izjemoma govorilne ure v januarju drugi torek, in sicer 10. 1. 2012 ob 15.30.

 

Ptuj, 16. 12. 2011

Razrednik:                                                          Ravnateljica: Dragica Emeršič 

__________________                                 Po pooblastilu: Borislava Munda