S prvim korakom v leto 2019 je OŠ dr. Ljudevita Pivka prevzela delovanje vzgojne skupine, ki se nahaja v Dijaškem domu Ptuj. Vzgojna skupina predstavlja pomemben doprinos k vzgojno izobraževalnemu delu, hkrati pa ponuja varno, spoštljivo in ljubeče okolje, v katerem otroci, mladostniki in mladostnice aktivno in organizirano preživljajo svoj čas. Učijo se najrazličnejših veščin za samostojnejše in odgovornejše življenje, sobivanja z vrstniki in vrstnicami, učnih in delovnih navad, socialnih veščin ter načinov, kako aktivno in kvalitetno preživljati svoj prosti čas.

V vzgojni skupini trenutno biva sedem otrok, pet fantov in dve dekleti, za katere vsakodnevno skrbijo vzgojiteljice, medicinska sestra in varuhinja. Skupaj soustvarjamo prijetno vzdušje, ki ga obogatimo z različnimi aktivnostmi, ki prinašajo takšne in drugačne izkušnje, skozi katere se učimo in rastemo skupaj.

AKTIVNOSTI V ŠOLSKEM LETU 2020/2021

PRIHAJA JESEN

Jutranje meglice so  nam naznanile prihod jeseni. Da bomo to čutili tudi v učilnici, smo si za dekoracijo izdelali …….

VAJE ZA ZDRAVO TELO

V teh »čudnih časih« moramo še posebej skrbeti za svoje zdravje. Vsak dan po 15 minut izvajamo vaje za zdravo telo. Do sedaj smo jih izvajali na svežem zraku. Kako pa bo v prihodnje pa bomo videli.

PRVI ŠOLSKI DAN

Na prvi šolski dan smo se vsi vrnili zdravi, nasmejani, starejši in polni novih dogodivščin.

AKTIVNOSTI V ŠOLSKEM LETU 2019/2020

PIVKOLIN 2020